Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις ΠΟΜΙΔΑ

Δείτε τα video με τις πρόσφατες ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ:

Παρακολούθηση 39oυ Συνεδρίου ΠΟΜΙΔΑ 29.1.2022  μέσω YouTube, στο link: https://youtu.be/txljL43-21E

Livestreaming Συνεδρίου Ρόδου ΕΝΙΑΔ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και χαιρετισμός του Καθ.κ. Ευάγ. Βενιζέλου:  https://bit.ly/322yjQH 

Ομιλία Στρ. Παραδιά στην «Property Day» της Αυστριακής Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων
Livestreaming Συνεδρίου Πάτρας ΕΙΑΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

Livestreaming Σεμιναρίου Μελών ΠΟΜΙΔΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Livestreaming Σεμιναρίου Μελών ΠΟΜΙΔΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Livestreaming Σεμιναρίου Μελών ΠΟΜΙΔΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Livestreaming 38oυ Παν. Συνεδρίου ΠΟΜΙΔΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Στην περιγραφή του βίντεο, κάνοντας κλικ στο «Περισσότερα» (Show More), υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προβολής του συνεδρίου ανά ομιλητή σε χρονολογική σειρά ή ενότητα, κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη χρονική σήμανση (timestamp). 

Livestreaming Σεμιναρίου Μελών ΠΟΜΙΔΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Livestreaming Σεμιναρίου Μελών ΠΟΜΙΔΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το οπτικοακουστικό υλικό των εκδηλώσεων της ΠΟΜΙΔΑ αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της που προστατεύεται από τη σχετική ισχύουσα νομοθεσία. 


Ενημερωτικές εκδηλώσεις μελών ΠΟΜΙΔΑ

Η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. διοργανώνει τακτικά στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα, 4ος όροφος, ενημερωτικά σεμινάρια που  καλύπτουν τα βασικά ενδιαφέροντα των μελών της - ιδιοκτητών ακινήτων, όπως τα νομικά, τα τεχνικά και κυρίως τα φορολογικά θέματα, με εισηγητές έμπειρα στελέχη της, αλλά και τους πλέον γνωστούς και εξειδικευμένους ομιλητές. Επίσης προς των βουλευτικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών, η ΠΟΜΙΔΑ πρεοσκαλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και συνδυασμών αντιστοίχως στα γραφεία της, εκθέτοντάς τους τα εκάστοτε τρέχοντα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων και ζητώντας τις απόψεις τους επ΄αυτών.

Τα σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ έχουν γενικότερο ενημερωτικό και όχι ειδικό επιστημονικό χαρακτήρα. Σκοπό τους έχουν την ενημέρωση των μελών της οργάνωσής μας - ιδιοκτητών και διαχειριστών ακινήτων, και την καθοδήγησή τους στην ορθή επίλυση των πρακτικών προβλημάτων που τους απασχολούν. Στα σεμινάρια προβάλλονται παρουσιάσεις power point που προετοιμάζονται από τους εισηγητές των σεμιναρίων. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου γίνεται συζήτηση επί του θέματος, απαντώνται οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων μελών και επιλύονται οι απορίες τους. Τις εργασίες συντονίζει πάντοτε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς.

Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 25-40€). 

Ο χρόνος διεξαγωγής των σεμιναρίων μας γνωστοποιείται έγκαιρα μέσω της στήλης νέων της ιστοσελίδας μας, και με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας. H ημέρα διεξαγωγής τους είναι πάντοτε Πέμπτη, αρχίζουν στις 5 μμ. ακριβώς και διαρκούν έως τις 7.30 - 8.00 μμ.  Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου προγραμματίζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της επικαιρότητας γενικότερα.

Στα μέλη μας που ενδιαφέρονται για τα σεμινάριά μας συνιστούμε τα εξής:

*Να συμβουλεύονται τακτικά τις ειδήσεις της ιστοσελίδας μας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

*Να δηλώνουν συμμετοχή σ΄αυτά, ώστε να έχουμε εικόνα της προσέλευσης. Η δήλωση δεν συνεπάγεται "κράτηση" θέσης. 

*Εξασφάλιση θέσης πραγματοποιείται με την έγκαιρη προσέλευση των ενδιαφερομένων. Γι΄αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως, δεδομένου και του ότι τα σεμινάρια αρχίζουν πάντοτε στις 5 ακριβώς! 

* Αν το συγκεκριμένο σεμινάριο βιντεοσκοπηθεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν όταν λίγο αργότερα αναρτηθεί στο Youtube, μέσω link που θα βρούν στη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας μας.