Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! AMEΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

Καλώς ορίσατε στη σελίδα Εγγραφής/Ανανέωσης Συνδρομής Μελών! 

Για άμεση online Εγγραφή ή Ανανέωση της συνδρομής σας που θα ισχύσει μέχρι 31.12.2024, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης στο τέλος αυτής της σελίδας!                                      

Σας υπενθυμίζουμε  ότι την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους λήγει η ισχύς των συνδρομών και από την 1η Ιανουαρίου κάθε επομένου έτους η πρόσβαση στη σελίδα μελών, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την παρακολούθηση των ενημερωτικών σεμιναρίων μας γίνεται αποκλειστικά με το username και το password του εκάστοτε τρέχοντος έτους. Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν μόνον τα νέα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Οσοι από συνήθεια επιχειρούν να εισέλθουν στη σελίδα μελών με τα ληγμένα στοιχεία πρόσβασης "μπλοκάρονται" αυτόματα μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες από το σύστημα ασφαλείας της ιστοσελίδας μας, και γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση (restart) του δρομολογητή τους (rooter) ώστε να επιτραπεί η είσοδός τους με την καινούργια ΙΡ που θα λάβουν, και στη συνέχεια να εισέλθουν με τα σωστά στοιχεία πρόσβασης.

Ολα τα μέλη μας μπορούν άμεσα να λάβουν αυτόματα τα νέα στοιχεία πρόσβασης στον υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους με πληρωμή της συνδρομής του νέου έτους μέσα από τη σελίδα αυτή.  Τα μέλη με προπληρωμένη εκπτωτική συνδρομή επομένων ετών μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία μας τα ισχύοντα εφέτος στοιχεία πρόσβασης όποτε τα χρειαστούν πατώντας εδώ . Η Γραμματεία μας είναι στη διάθεση όλων για κάθε εγγραφή, πληρωμή και κάθε άλλη σχετική πληροφορία και διευκρίνιση! Τηλ. 210 3213689, 10-4 κάθε μέρα, ή καλύτερα μέσω email !

Nα θυμάστε πάντοτε ότι οι συνδρομές των μελών μας είναι ο μοναδικός πόρος για την επιβίωση της οργάνωσής μας μέσα στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις, και τη συνέχιση των αγώνων μας και των επιτυχιών μας. Γι αυτό και στην αρχή κάθε χρόνου όλοι μας πρέπει να είμαστε συνεπείς στην έγκαιρη καταβολή τους!  


ΣYNΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":

* ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024:                       40€

* ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 39 ΕΤΩΝ:                 25€ !

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ:                25€ !

* ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ/ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25€ !

* EIΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ        -10%!


H ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ !  

 

 

NEW ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MOBILE IRIS (Αρ: 090110210) !                                              

 

 ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 'Η  ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ:

   ΤΡΑΠΕΖΑ   ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA ΕΛΛΑΔΟΣ   GR40 0110 0400 0000 0404 8316 162 040 4831 6162       
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR17 0172 0320 0050 3204 5921 341

5032045921341

   ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ   GR80 0140 2260 2260 0200 2006 872 2260 2260 0200 2006 872   
   TΡAΠEZA ΕUROBANK EFG   GR38 0260 2220 0008  1010 0779 993

0026 0222 8101 00779993

   ΤΑΧΥΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ   GR71 0961 1400 0000  0088 5342 411 885 342 411

           - ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ!           ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ


ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου και να συμμετέχεις και συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά; Μάθε ποιά θα είναι τα δικαιώματά σου ως μέλος μας!

Θέλεις να μπορείς να παίρνεις συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα,  και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς και λοιπούς ειδικούς της οργάνωσής μας;

Θέλεις  ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ να έχεις δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος/Φυσικού Αερίου από την PROTERGIA,  στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικιών ΑΝΥΤΙΜΕ ή στο  Πρόγραμμα Ασφάλισης Επαγγελματικών και Κοινοχρήστων Χώρων από την INTERAMERICAN; 

Θέλεις να λαμβάνεις ταχυδρομικά το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

Θέλεις να μπορείς να εκτυπώσεις τώρα αμέσως μισθωτήρια & κάθε είδους σημαντικά πληροφοριακά έντυπα;

Θέλεις να συμμετέχεις το ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είσαι πάντοτε ενήμερος;

Ελα να γίνεις και συ,  τώρα με ένα "κλικ", μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του πρωτοβάθμιου κεντρικού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα! Να πως:

Μόλις καταβάλεις ηλεκτρονικά τη συνδρομή σου, θα λάβεις τώρα αμέσως στο mailbox σου ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με το username και to password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ, που ισχύει και ως κωδικός αριθμός της καθημερινής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της οργάνωσής μας.  (Αν δεν βρεις το μήνυμά μας στα Εισερχόμενά σου, δες στο φάκελλο με τα spam). Αμέσως μετά, μπορείς  να μπείς στη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας, και να κατεβάσεις, να εκτυπώσεις και να επεξεργαστείς μισθωτήρια, να διαβάσεις εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! 


Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις μέλος μας, ή είσαι ήδη μέλος μας και θέλεις να ανανεώσεις την ετήσια συνδρομή σου, και να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας, αυτό γίνεται απλά με ένα "κλικ" σε μια από τις τρεις πιο κάτω επιλογές της σελίδας μας! Μπορείς να πληρώσεις είτε με την πιστωτική κάρτα σου (credit card), είτε με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ, είτε με μεταφορά ή κατάθεση σε όποια τράπεζα σε διευκολύνει καλύτερα! Αν όμως έχεις ήδη καταβάλει τη συνδρομή σου του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχεις λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζήτησέ τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σου.

Για τις εκπτώσεις που δικαιούνται τα μέλη μας από την πλατφόρμα του ΑΝΥΤΙΜΕ και την παροχή ρεύματος από την PROTERGIA θα χρειαστείς τον αριθμό μητρώου σας ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ. Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στην κάρτα μέλους σου, ή, σε περίπτωση εγγραφής νέου μέλους, σου δίνεται άμεσα από τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 2103213211, mail pomida.gr, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, μόλις καταχωρηθεί η εγγραφή σου.

Παρακαλούμε να λάβεις υπόψη σου ότι οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών λήγουν την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, γι΄αυτό και οι συνδρομές που καταβάλλονται στο τέλος κάθε έτους καλύπτουν και ολόκληρο το επόμενο ημερολογιακό έτος. Η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους εξασφαλίζει τη λειτουργεία της οργάνωσής μας, τη συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

Μην ξεχνάς ότι η οργάνωσή μας, που είναι η μόνη που υπερασπίζεται σταθερά και ανυποχώρητα τα δικαιώματά σας, έχει ως μοναδικό πόρο της τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών της, γιαυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής της!  Σε ευχαριστούμε θερμά!      

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Α. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: 40 € (80 € ΓΙΑ ΝΟΜ.ΠΡΟΣΩΠΑ)

Η Ένωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων είναι 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ., διαχειρίσεων πολυκατοικιών και μεγάρων κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε 80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους. 

Β. NEW: ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 39 ΕΤΩΝ:  25€ !

Αν είσαι νέα/νέος έως 39 ετών, που είσαι ήδη ή πρόκειται να γίνεις ιδιοκτήτης ακινήτου, έλα να εγγραφείς τώρα μέλος μας με μειωμένη συνδρομή και αυξημένες παροχές, για να είσαι πλήρως ενημερωμένος ως προς την απόκτηση και την αποτελεσματική διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να έχουν πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι ήδη μέλος μας, σε καλούμε να γράψεις τα παιδιά σου ως μέλη στα σωματεία της ΠΟΜΙΔΑ με μειωμένη συνδρομή και αυξημένες παροχές, γιατί θιέλουμε να φέρουμε κοντά μας τη νέα γενιά ιδιοκτητών ακινήτων, σε μια εποχή που η διατήρηση της περιουσίας είναι σήμερα αντικειμενικά πολύ δυσχερέστερη από την απόκτησή της!!! 

Γ. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ή ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25€ ! (50€ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

Οσα μέλη μας, φυσικά ή και νομικά πρόσωπα,  είναι ασφαλισμένα ή ασφαλίζονται τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN ή στο πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ΠΟΜΙΔΑ-PROTERGIA έχουν δικαίωμα να καταβάλουν κάθε χρόνο, εξ αρχής και μόνιμα μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ, και 20 ευρώ μόνον για κάθε επόμενο έτος που καταβάλλεται ταυτόχρονα ! Πληροφορίες και από τον αριθμό τηλ. 210 32 13 211 ! 

Δ. ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ  25 € ! (50 € ΓΙΑ Ν. ΠΡ.)

Αν επιθυμείς μια  μονιμότερη συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες μας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της, μπορείς τώρα να καταβάλεις 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο έτος, (δηλαδή 65€ για 2 έτη, 90€ για 3 έτη κ.ο.κ. και έως 5 συνολικά έτη !  Κερδίζεις δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών και τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ! 

Ε. ΕΙΔΙΚΗ  ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑμΕΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, εκτιμώντας τις περιστάσεις υπό τις οποίες βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, και ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτες κατηγορίες από αυτούς (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και ΑμΕΑ),  αλλά και τα κάθε είδους φιλανθρωπικά νομικά πρόσωπα, τα οποία εμποδίζονται να επιτελέσουν την αποστολή τους και από την βαρύτατη φορολογία επί των ακινήτων τους, έχει καθιερώσει ειδική έκπτωση ύψους 10% για τις ετήσιες ή και πολυετείς συνδρομές τους που καταβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας.


Δες στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, η  πρόσθετη έκπτωση που καθιερώσαμε για ειδικές κατηγορίες μελών μας, αλλά και η μειωμένη συνδρομή των 25€ για όλα τα μέλη μας που είναι νέες/νέοι έως 39 ετών, ή ασφαλίζονται ή ρευματοδοτούνται στα μοναδικά προγράμματά μας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ:

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING IN GREECE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΟΜ. ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤ.  ΜΕMBERS LIVING ABROAD

Διάρκεια συνδρομής έως: 

Με ετήσιες καταβολές

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με έκπτωση 10%

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

           

Ετήσια> 31.12.2024

40€

40

36€

80

72

Διετής> 31.12.2025

80€

65

58,50€

(αντί 160>) 130€ 

117

Τριετής> 31.12.2026

120€

90

81€

(αντί 240>) 180€ 

162

Τετραετής>31.12.2027

160€

115

103,50€

(αντί 320>) 230€ 

207

Πενταετής>31.12.2028

200€

140

126€

(αντί 400>) 280€ 

252

ΝΕW: Μειωμένη συνδρομή νέων (έως 39 ετών) / ασφαλισμένων/ηλεκτροδοτουμένων μελών 25€

25 / 45 / 65 /

85 / 105€

-

50 / 90 / 130 /

170 / 210€

-

 ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ τη συνδρομή σας στο Σωματείο μας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα: 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ: ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD), ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ή ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ: ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα κάθε πρωί 10-4, πλην Σαββάτου,  τηλ. 2103213211, για εγγραφή, πληρωμή με μετρητά η και με την πιστωτική σου κάρτα (credit card)!


ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ON LINE :

Αποτέλεσμα εικόνας για credit cards

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD) ΠIO ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ!

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα (credit card) MASTERCARD, VISA ή AMERICAN EXPRESS (όχι με χρεωστική κάρτα), γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (SSL 28-bit encryption) μέσω secure servers κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζά σου, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση! Γι αυτό και η συναλλαγή σου είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτησή σου άμεση με μιά και μόνον κίνηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ενέργεια: 

Συμπλήρωσε και στείλε τώρα την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής μέσω της πιστωτικής σου κάρτας!

Χιλιάδες μέλη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, μέσα από τον ασφαλή server μας, χωρίς ποτέ να έχει παρουσι2. NEW ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ IRIS (Αρ: 090110210)  αστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου ήδη από το 2002! Για την απλή και άμεση online εγγραφή σου ή καταβολή της συνδρομής σου, προχώρησε τώρα άφοβα και συ στην πληρωμή με την πιστωτική σου κάρτα (credit card)! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, επικοινώνησε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!


* NEW ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ MOBILE IRIS (Αρ: 090110210) !  

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ !


ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ή ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ !

                  ΤΡΑΠΕΖΑ               ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA ΕΛΛΑΔΟΣ   GR40 0110 0400 0000 0404 8316 162    040 4831 6162       
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR17 0172 0320 0050 3204 5921 341

   5032045921341

   ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ   GR80 0140 2260 2260 0200 2006 872    2260 2260 0200 2006 872   
   TΡAΠEZA ΕUROBANK EFG   GR38 0260 2220 0008  1010 0779 993

   0026 0222 8101 00779993

   ΤΑΧΥΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ   GR71 0961 1400 0000  0088 5342 411     885 342 411

1. Πρώτα μετάφερε ηλεκτρονικά ή κατάθεσε ονομαστικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σε διευκολύνει καλύτερα:'H συμπλήρωσε σε ένα έντυπο ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση "Ποστ Ρεστάντ" της Ενώσεώς μας στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθηνών

                                                ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00

και κατάθεσε την επιταγή αυτή και τα χρήματα σοποιοδήποτε γραφείο ή πρακτορείο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΛΤΑ).

2. Μετά συμπλήρωσε και στείλε μας ηλεκτρονικά επί τόπου την τραπεζική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής και

3. Τέλος στείλε μας την απόδειξη κατάθεσης στο mail @ pomida.gr με το ονοματεπώνυμο σου να αναγράφεται επ΄αυτής ώστε να ταυτοποιείται και να ολοκληρώνεται αμέσως η εγγραφή/πληρωμή σου!


Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής / πληρωμής σας, παρακαλούμε επικοινώνησε αμέσως με τη Γραμματεία της οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 210-3213211, κάθε μέρα από 9 π.μ. ώς και 4 μ.μ., ή στείλε μας μήνυμα στο στο mail@pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου το συντομότερο!