Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ενημέρωση υποψήφιων Ευρωβουλευτών & Σεμινάριο για φορολογικές δηλώσεις και πυροπροστασία, Πέμπτη 23/5, 5 μ.μ. στα Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ
06/06/2024


Αναρτήθηκε στη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας μας το βίντεο της προεκλογικής ενημερωτικής εκδήλωσης της ΠΟΜΙΔΑ (23.5) προς τιμήν υποψηφίων Ευρωβουλευτών που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων, η οποία συνδυάστηκε και με ενημερωτικό σεμινάριο για τα τρέχοντα θέματα των ιδιοκτητών ακινήτων. 

Ενημερωτική εισήγηση έκανε ο κ. Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ και της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (Union International e de la Propriete Immobiliere - UIPI est. 1923) που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος και ο Dr. Kai Warnecke, Αντιπρόεδρος της UIPI και Πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Haus Und Grund), o οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της UIPI και συντονίζει τη δράση της στις Βρυξέλλες και ήλθε στην Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση αυτή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Η Ευρωβουλευτής και πάλι υποψήφια με τη ΝΔ κα Μαρία Σπυράκη, η οποία ενημέρωσε το κοινό της εκδήλωσης για όλες τις προσπάθειές της, ως μέλος των αρμόδιων επιτροπών του Ευρωκοινοβουλίου για την εκλογίκευση των διατάξεων για ενεργειακή αναβάθμιση των υφισταμένων κτιρίων, προτάσσοντας ότι αν δεν βοηθηθούν ουσιαστικά με επιδοτήσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία οι ιδιοκτήτες τους, δεν υπάρχει δυνατότητα να επιτευχθεί η ανακαίνισή τους.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καθηγητής κ. Νίκος Φαραντούρης ο οποίος δήλωσε ενήμερος των προβλημάτων των ιδιοκτητών ακινήτων και πρόθυμος να συμπαρασταθεί σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, σε εθνικό αλλά και ευρωπαικό επίπεδο.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Δρ Αρχαιολογίας κα Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη, η οποία τόνισε τον συσχετισμό και την αλληλεπίδραση μεταξύ ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, περιβάλλοντος και πολιτισμού.  

Η προεκλογική εκδήλωση συνδυαστηκε με ιδιαίτερα επίκαιρο Ενημερωτικό Σεμινάριο Μελών που κάλυψε

πίσω στα νέα